Coordinadora

Jordana Jyoti Goldstein

mestre de yoga i meditació, sanadora i mentora espiritual

La Jordana és originària d’Estats Units. Va estudiar dansa a la Universitat de New York Tisch School of the Arts; Sociologia a la Universitat de Colorado, a Denver; i té un Postgrau en Tanatologia: Morir, mort i dol, de la Universitat de Delaware. És llicenciada en Massatge Terapèutic per l’Estat de Nova York.

llegeix més

És experta en Polaritat Aplicada; ha estudiat Teràpia Crani-Sacral i té el nivell Màster de Reiki.

També és Diplomada en Nutrició Vegetariana Aplicada per l’Alive Academy of Natural Healing, Canadà.

Va rebre la seva certificació com a mestra de Yoga a l’Ashram de Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari, a Neyyar Dam, Kerala, Índia.

Va ser la cofundadora de la Fundació Lotus Blau de Mataró i Barcelona.

S’ha dedicat al treball corporal, l’ensenyament de Yoga i meditació, i consultes nutricionals des de 1999, i ha organitzat retirs personalitzats per a les persones que pateixen dolor i malalties cròniques. És una Empath que ha experimentat Emergències Espirituals, i ara dona suport a persones amb aquestes característiques i en crisis d’Emergència Espiritual.

Va desenvolupar el Vibra Empowerment Program, un programa de transformació que ens dona el poder per elevar la nostra vibració, viure amb la consciència i connectar amb l’Univers. Dins aquest marc, va crear el Vibra Hatha Yoga, que ha evolucionat en Akasha Yoga, i que fusina Hatha Yoga i el Kundalini Yoga per apujar la nostra vibració, connectar amb nosaltres mateixos i sanar-nos.

La Jordana va ser ballarina professional a la ciutat de Nova York i Chicago durant la seva joventut, fins que es va posar malalta. Aleshores la seva vida va arribar a un punt d’inflexió: una crida a seguir el seu camí vital d’autodescobriment. Va patir els efectes secundaris físics, mentals i emocionals de tenir una malaltia, fet que la va motivar a investigar apassionadament, en un camí d’autoconeixement i sanació, teràpies naturals alternatives com a mitjà per curar-se a si mateixa de forma natural sense l’ús de medicació. El seu objectiu final era el benestar. Això la va portar a estudiar Yoga amb Sharon Gannon, David Life, Dharma Mittra, Rodney Yee i al Centre de Ioga Sivananda Vedanta. Va estudiar sanació energètica amb Diana Kalfayan i Jacques Tombazian, i va practicar zazen amb el Rvd. Jiun Seido Ewa Tarasewicz i el Rvd. Banzan Katsudo Jurek Szczepkowski, antics monjos residents del monestir Rinzai Dai Bosatsu Zendo Kongo-ji.

És a través de la combinació de Yoga, meditació, nutrició i, sobretot, a través de l’alineació de sí mateixa amb l’Esperit, que la Jordana ha après i encara avui està aprenent qui és i per què és aquí. Creu fermament que aquesta és la forma en què finalment va ser capaç de curar-se de dues malalties “incurables” segons la medecina convencional, i de trobar la veritable pau i alegria en la seva vida. I per aquesta raó, ha dedicat i dedica els seus serveis als altres, mitjançant l’aplicació de les seves experiències vitals, per ajudar-los al llarg de les seves trajectòries úniques de curació i autorealització.

Idiomes: anglès, català, castellà

Andrea Averion

Professora de Yoga i tesorera

Alumna i practicant de Yoga des del 2014, beu de les Ciències Esotèriques i estudia Astrologia a l’Aula Astrològica de Catalunya. Col·labora al centre amb classes de Hatha Yoga i amb gestions administratives, ja que s’ha responsabilitzat de diferents departaments financers des que es va diplomar en Ciències Empresarials l’any 2012.

llegeix més

Alumna i practicant de Yoga des del 2014, beu de les Ciències Esotèriques i estudia Astrologia a l’Aula Astrològica de Catalunya.

Col·labora al centre amb classes de Hatha Yoga i amb gestions administratives, ja que s’ha responsabilitzat de diferents departaments financers des que es va diplomar en Ciències Empresarials l’any 2012.

L’any 2017 finalitza una Formació Integral Holística per la Transformació Social Sostenible a la Universitat de Girona per intentar donar resposta a qüestions del paradigma social i econòmic en què es troba l’ésser humà.

Un any més tard finalitza el Postgrau en Gestió de Cooperatives i Organitzacions Socials al Tecnocampus de Mataró de la Universitat Pompeu Fabra des d’on apostarà per fer el canvi al Tercer Sector.

Convençuda de la importància de l’activisme en el consum conscient, combina el projecte del Yoga Maresme amb altres projectes cooperatius com Opcions de Consum Responsable, SCCL i Som Mobilitat, SCCL.

Daniela Russano

Coordina la botiga de Yoga Maresme

Soy Daniela, de Argentina. Vivo en Mataró desde hace 3 años, practico yoga desde ese momento.  Me defino como médica veterinaria
Cursando actualmente profesorado en Akasha yoga, un máster en gestión medioambiente y el curso de Transición (Red de Transición).

llegeix més

Soy Daniela, de Argentina. Vivo en Mataró desde hace 3 años, practico yoga desde ese momento.
Médica veterinaria.
Cursando actualmente profesorado en Akasha yoga, un máster en gestión medioambiente y el curso de Transición (Red de Transición).

Colaboradora de la asociación Akasha yoga Mataró como encargada del proyecto botiga del centro de Yogamaresme.

Entusiasta, alegre y llena de energía, espero desde mi pequeño lugar, generar oportunidades de cambio.

Esther Molina

Voluntària

L’Esther és part de l’equip com a voluntària en temes de comunicació i donant algunes classes de Yoga suau i Yin Yoga. Es va formar en Humanitats, Filosofia pràctica i Transformació Ecosocial a la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat de Girona. Actualment està duent a terme una recerca de Doctorat sobre Ètica animal des de la filosofia aplicada.

llegeix més

Té experiència en docència i recerca acadèmica, així com docència no formal a projectes sense ànim de lucre. Té experiència com a creativa, community manager, així com dinamització i gestió cultural a entitats sense ànim de lucre i a l’administració pública.

Ballarina qualificada per la Royal Academy of Dance, en els últims anys explora els aspectes terapèutics de la dansa.

Formada en yoga per Jordana Jyoti Goldstein, practicant des de fa més de deu anys. El yoga va suposar un punt d’inflexió en la seva adolescència, quan el ritme de vida que portava la va fer parar de cop i posar les cures al capdavant de la llista de prioritats.

És presidenta, cofundadora i activista a l’associació ànimal i membre de la Red de Transición (Transition Network).

Compromesa amb un sentipensar  responsable i en harmonia amb la natura que habitem i que som.

Anaïs Sansalonni

Psicòloga i professora de Yoga

L’Anaïs és psicòloga de professió i vocació. Especialitzada en psicoteràpia holística i integrativa, ha estudiat diferents orientacions que la guien com a eines per acompanyar a les persones en els seus processos vitals i de creixement personal.

llegeix més

És graduada per la Universitat de Barcelona, té màster en psicoteràpia cognitiu-social i postgraus en teràpia constructivista, processos terapèutics i desenvolupament transpersonal. A més compta amb diferents cursos i especialitzacions, estant en constant aprenentatge i millora. Fora de títols i etiquetes, considera que el veritable creixement és molt més experiencial, subtil i multidimensional (cos-cor-ment-esperit).
Des de l’adolescència s’interessa per la filosofia, el budisme, la meditació i el yoga.
Al voltant dels 20, comença la seva pràctica de yoga i forma part d’una Sangha Budista on comparteix espais de meditació i reflexió.
Allà inicia un viatge d’anades i tornades fins als últims 5 anys, moment en el qual el yoga s’articula com la seva manera de fer, entendre i estar al món.
Es forma com a professora de yoga a l’Índia on aprèn hatha, vinyasa, ashtanga i ayurveda. Més endavant, continua la seva formació en yoga especialitzat en salut mental, trauma i col·lectius vulnerables a la Fundació Radika de Barcelona.

Actualment, acompanya a persones en el seu creixement personal a connectar amb la seva essència, gestionant i comprenent les seves emocions, deslliurant-se de patrons i pilots automàtics i guanyant consciència i autonomia a través de la teràpia integrativa i el treball amb el cos.

La trobareu facilitant classes de Yin Yoga i de Hatha-Vinyasa amb elements d’ayurveda i teràpia corporal, i a la seva consulta en línia i presencial dins de l’espai de Yoga Maresme.

Susana Moreno

Professora de yoga

La Susana va començar a practicar ioga l’any 2005. Al principi de manera irregular, però mica en mica ho va anar introduint a la seva vida, fins a convertir-se en una pràctica imprescindible per trobar el seu equilibri.

llegeix més

S’ha format entre Índia i Barcelona, realitzant cursos de professora de Hatha-yoga, Hatha-vinyasa yoga i Yoga terapèutic. Entre d’altres seminaris i tallers de temes més específics, també s’ha format com a professional del massatge tailandès.

Ha impartit classes des de l’any 2014 a diferents centres, a més d’organitzar retirs i implicar-se amb projectes relacionats amb el ioga i la salut.

«La primera vegada que vaig experimentar una classe de ioga va ser tot un descobriment. Em vaig adonar que tenia la capacitat d’entrar en el meu cos, de sentir-me com mai, d’escoltar-me, i així vaig començar aquest camí d’autoconeixement.

El meu primer pensament després d’aquesta classe va ser que tant de bo tothom tingués l’oportunitat de sentir allò que jo estava sentint.

Per a mi el yoga es una pràctica molt poderosa, capaç de transformar la forma com veiem la vida i viure d’una manera mes calmada, assossegada, contemplativa, gaudint de cada moment i de cada respiració independentment de com siguin les circumstàncies exteriors».

Patricia Alonso

Dietista integrativa i professora de yoga

A través de l’alimentació i el yoga, la Patrícia ha anat trobant el seu equilibri i benestar; aquesta harmonia que  cada cop la fa estar  més con·nectada amb ella mateixa i amb l’univers. Ha après a escoltar el seu cos, a respectar-lo i a ser cada cop més conscient de tot allò que necessita tan a nivell físic com emocional. Amant també de la naturalesa en estat pur, mar, rius, muntanyes…

llegeix més

En els darrers anys la Patrícia:

S’ha format com a Diestista Integrativa ( enfoc holísitic) per l’escola IPFS Roger de Llúria a Barcelona.

A participat com a col·laboradora en cursos de cuina saludable i terapèutica impartits per Montse Vallory i David Olivé a diferents centres de Barcelona com Biospace i Centre de Salut Integrativa Roger de Llúria.

Va obtenir la titulació com a  professora de Hatha Yoga reconegut per la Yoga Alliance 200h. A l’escola Nada Yoga School de Rishikesh ( Índia)

Formada també com a Terapeuta de Reiki sistema Usui ( segon nivell) on ha participat com a voluntària a l’Associació de Vilassar de Dalt contra el càncer.

Ha realitzat altres formacions i monogràfics relacionats amb l’Oligoteràpia catalítica, la Dietètica Oriental i  la Fitoteràpia.

Actualment s’està formant com a instructora de Kundalini Yoga en el centre Anandpur de Barcelona, reconegut per l’AEKY segons les ensenyançes del mestre Yogui Bhajan.

Ofereix assessorament nutricional personalitzat i imparteix classes de yoga a diferents centres del Maresme.

La trobaràs a:

Instagram →  @health_pat_wealth

Facebook → Patricia Alonso

Maria Antonia Calle

Professora de Kundalini Yoga

Sóc Maria Antonia Calle ( Nam Darshan Kaur). Gran amant de la natura i de la vida saludable. Des de l’any 2006 que gaudeixo molt fent caminades d’alta muntanya. Em vai introduir dins les tècniques de sanació del 2008-2009 en el mètode delReiki Usui Tibetano, fins al nivel III. Seguidament en les tècniques de coneixment a traves del seu creador Prem Rawat.

llegeix més

Ja cap al 2010  Oneness Diksha, pel facilitador en Catalunya Roberto Girbau i en l’any 2009, començo amb la pràctica de Kundalini Ioga i en el 2012 em  formo com instructotra de Kundalini Ioga en el centre d’Anandpur de Barcelona, reconegut per AEKY segons les ensenyances del mestre Yogui Bhajan.

També el 2013 em formo com a capacitadora de Kundalini Ioga per nens (Child Play Ioga), per la seva creadora. 

L’any 2016 faig Sat Nam Rasayan, tècniques de sanació, basades en un estat meditatiu on la ment es torna neutral i silenciosa, amb el mestre Gurú Dev Sing. 

Des del 2014 fins a l’actualitat, imparteixo classes de Ioga a diferents centres.

Marta Melendreras

Voluntària

Sóc la Marta, alumna i col.laboradora del centre. Amant de la natura, espai regenerador, de la dansa, de la connexió amb el terrenal i curiosa de la vida.
Al llarg dels anys m’he anat formant en àrees de caire espiritual obtenint així un coneixement profund de mi mateixa i recordant habilitats sanadores intrínseques.

llegeix més

Al 2011 vaig realitzar el 1r nivell de reiki, tot i que no va ser fins 2018 que vaig reprendre de nou aquesta opertura, aprenent a canalitzar. Posteriorment, al 2019, vaig realitzar la formació en xamanisme ancestral.
Aquest any he rebut formació de registres akàshics, mujer consciente, i actualment estic cursant mujer guía i dansa amb Rous Baltrons.
Tot plegat m’ha ajudat a trobar un major benestar. Amb el yoga i la dansa, incorporo la flexibilitat mental i corporal al meu dia a dia.
Amb afecte i il·lusió col.laboro voluntariàment amb l’equip de professionals de yoga Maresme aportant el meu granet de sorra amb el karma-yoga a la botiga.

Per més informació posem a disposció el horari de les clases