A Yoga Maresme trobaràs classes de Yoga amb una gran varietat d’estils, per a totes les edats i condicions.

A més, actualment pots assistir a totes les classes presencialment o online.  

Prova una classe gratuita i troba allò que et faci més bé!

Akasha Yoga

Akasha Yoga

Les sessions d’Akasha Yoga són molt completes i sanadores. Ens ajuden a elevar la vibració i connectar amb el diví femení per trobar l’equilibri entre fer i Ser i viure en connexió amb la intuïció. 

Akasha Yoga fusiona els principis de Hatha Yoga i Kundalini Yoga. Des d’una perspectiva espiritual, combina pranayama (exercicis de respiració), asanas (postures), mantras (cants sagrats), meditació, relaxació i filosofia Akasha.
Les classes inclouen postures d’equilibri, força i flexibilitat, amb èmfasi als
bandhas de Yoga per tonificar la teva força de base i aconseguir control de la teva pròpia energia curativa. Al llarg de la sessió, la filosofia Akasha canalitzada ajuda a prendre consciència i a acceptar el moment present amb amor, gratitud i generositat.

Les sessions ens ajuden a assolir una actitud positiva, superar les pors i cultivar la disciplina, també a la nostra vida diària. Alleugem l’estrès i l’ansietat, millorem la son i guanyem en qualitat de vida. Connectant amb l’esperit, homenatgem els cinc elements (èter, aire, foc, aigua i terra) que es troben en nosaltres i en el món que ens envolta.

Professorat que imparteix habitualment aquestes classes: Jordana Goldstein.

Hatha Vinyasa Yoga

Hatha Vinyasa Yoga

La pràctica de Hatha Vinyasa és dinàmica. L’objectiu principal de les classes és movilitzar les energies en el cos utilitzant la coordinació del moviment i la respiració. 

Durant les sessions de Hatha Vinyasa pots experimentar el fluir a través de seqüències de moviments alineats amb la respiració, sovint pausant per mantenir alguna asana que ens ajuda a treballar un aspecte concret. 

Ideal per a tu si vols treballar la fortalesa i la flexibilitat d’una forma dinàmica i connectant amb el ritme de la respiració. Aconseguiràs sentir-te amb energia i plenitud, a la vegada que gaudeixes d’enfocament i calma mental. 

Professorat que imparteix habitualment Hatha Vinyasa: Susana Moreno.


Hatha Yoga

Hatha Yoga

Hatha Yoga és l’estil més àmpliament conegut i practicat a occident des de fa dècades. A les classes podràs practicar centenars d’asanas diferents i les seves variacions, transicionant amb consciència. Es treballa la força i la flexibilitat, posant el focus en l’atenció plena. 

Professorat que imparteix habitualment Hatha Yoga: Susana Moreno, Patricia Alonso.

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga és el Yoga de la consciència i comprèn de forma íntegra totes les branques d’aquesta disciplina. Treballa pranayamas i kriyas, que consten d’una sèrie d’asanas, mantres, relaxació i meditacions.

És dinàmic, vital, capaç de provocar una profunda transformació tant interior com exterior, treballant i alineant els chakras principals. A mesura que expandim la consciència som capaços de sobrepassar els nostres límits i podem prendre decisions amb més valentia.

Amb la pràctica de Kundalini desfem els nostres aferraments, s’expandeix la nostra percepció de la realitat, fet que ens dona força per trascendir i millorar els nostres hàbits. Accedim a una sanació emocional des de l’amor incondicional i ens ajuda a sentir-nos complets i íntegres.

Kundalini Yoga ens porta a accedir al nostre potencial infinit, a poder ser més creatius, perquè dins de cada ment humana hi ha la realitat de tot l’infinit.

Professorat que imparteix habitualment aquestes classes: Patricia Alonso, Antonia Calle.


Rocket Yoga

Rocket Yoga

La pràctica de Rocket Yoga és força dinàmica, exigent i molt completa a nivell anatòmic, sense deixar de banda el treball amb la ment.  

Indicada per a persones que voleu aprofundir en la pràctica i avançar en el domini d’asanas més complexes, i que  ja teniu una mínima trajectòria o experiència yòguica, així com una bona condició física, sense lesions o patologies.

Els fonaments del Rocket Yoga els trobem a l’Ashtanga Vinyasa Yoga, adequant els beneficis i l’estructura de l’Ashtanga tradicional a occident, redefinint les seqüències.

Es tracta d’una pràctica dinàmica (unes cinc respiracions per postura), on treballarem amb bhandas i la respiració ujjayi.  Trobarem reptes però sempre mirant que siguin classes accessibles, donant variacions i opcions per a tothom. És una pràctica bonica on podem connectar amb la nostra energia i revisar la percepció de les nostres habilitats i límits mentals. Anirem més enllà del treball d’asana per apropar-nos a un increment en la consciència física, mental i espiritual.

Professorat que imparteix habitualment aquestes classes: Pep Muntan Gomà

Yin Yoga

Yin Yoga

Les classes de Yin Yoga tenen un ritme lent, suau, sanador, mantenint un vincle estret amb els principis de la medicina tradicional Xinesa. Al contrari que la majoria d’estils, aquí no treballem la força muscular, sino la flexibilitat, els teixits connectius i la quietud. 

Durant aquestes sessions les asanas es mantenen durant alguns minuts, permetent-nos aprofundir en cos, ment i esperit. Podem enfortir i donar elasticitat al teixit fascial que dóna suport i protegeix ossos i músculs. Alleugem les articulacions i alliberem tensions acumulades a punts concrets del cos. Enfoquem la respiració a totes les parts del cos, portant oxígen amb consciència, millorant el fluxe sanguini i la circulació.

El Yin Yoga ens ajuda a baixar els nivells d’estrès i ansietat, i a reduïr el risc de depressió. A més, activa el sistema nerviós parasimpàtic, que ajuda a calmar el cos i baixar el ritme cardíac, permetent-nos viure des de la calma i la confiança.   

Professorat que imparteix habitualment aquestes classes: Andrea Averion, Jordana Goldstein.


Yoga Suau

Yoga Suau

Yoga suau és una pràctica que contempla l’aspecte físic, energètic, mental i espiritual. Hi treballem asanas de nivell bàsic, enllaçant posicions de manera més lenta i suau que les sessions de Hatha Yoga o Vinyasa. Combinem petites meditacions, exercicis de respiració i estiraments suaus.

Classe apta per a tothom. Ideal si comences a practicar Yoga, si et falta energia, tens la regla, pateixes alguna dolència o simplement vols fer una classe de Yoga relaxant.

Et pot ajudar també a millorar dificultats de concentració o aprenentatge, insomni, i aporta calma en moments de dificultat. 

Professorat que imparteix habitualment aquestes classes: Susana Moreno, Patrícia Alonso.

Yoga Open

Yoga Open

Les sessions de Yoga Open estan fetes a mida per a tu. Obertes a tots els nivells i estils de yoga, en funció de la teva experiència i condició en el moment present, així com la formació i expertesa del professorat.

Ajuda a obrir la teva ment, el teu cor i el teu cos a altres maneres de fer les coses i noves experiències. Ajuda a deixar anar els vincles i les expectatives, alhora que ens manté constants a la disciplina de la pràctica. No està limitat en la forma, sinó que s’obre de manera intuïtiva a les necessitats de cada persona que assisteix. 

Una gran oportunitat per experimentar diverses branques del yoga i formes de transmetre’l. 

Yoga Open és impartit per la majoria del professorat de YOGAmaresme. Intentem que cada dissabte puguis trobar una professora o professor diferent. 


Yoga Peques

Yoga Peques

Yoga Peques és un espai on els petits (i no tan petits) poden experimentar els beneficis del Yoga mentre es diverteixen i es relaxen en horari extraescolar. A través de la música, l’expressió corporal, jocs i tècniques de relaxació, podran:

  • Millorar la flexibilitat, la força i l’equilibri
  • Alleujar l’estrès, relaxar-se i canalitzar l’energia
  • Augmentar la concentració i la disciplina
  • Desenvolupar habilitats socials i comunicatives
  • Superar les pors, apujar l’autoestima i guanyar resiliència
  • Aprendre a compartir des del cor
  • Abraçar el seu jo autèntic 

Actualment hi ha dos grups per edats (de 2 a 6 anys els dijous i de 7 a 12 anys els dimarts, tots dos en horari de 17:30 a 18:45h). 

Professorat que imparteix habitualment aquestes classes: Daniela Russano, Marta Melendreras.

Yoga a la platja de Mataró

Yoga platja

Quan arriba el bon temps i pugen les temperatures oferim classes de Yoga de diferents estils a la platja de Mataró, normalment davant del Cargol o bé a la zona de Sant Simó.

Consulta els nostres horaris i xarxes socials per saber quan fem classes a la platja (normalment entre juny i setembre).

Sempre busquem hores on el sol no toqui fort i sigui agradable. La sortida i la posta del sol solen ser moments molt màgics, per començar el dia amb intenció i per tancar-lo amb consciència i gratitud. Sol, lluna i brisa marina ens acompanyen en una pràctica refrescant en èpoques de l’any on l’energia de la Natura és ben especial i activa. 


Si la teva situació personal no et permet seguir una classe de Yoga grupal, et recomanem les sessions individualitzades de Yoga Terapèutic.

A Yoga Maresme oferim també classes i tallers de meditació i Mindfulness.

Si tens qualsevol dubte vine a veure’ns en horari de botiga o escriu-nos.