patricia alonso yoga maresme

Dietista integrativa i professora de Yoga

A través de l’alimentació i el yoga, la Patrícia ha anat trobant el seu equilibri i benestar; aquesta harmonia que cada cop la fa estar més connectada amb ella mateixa i amb l’univers. Ha après a escoltar el seu cos, a respectar-lo i a ser cada cop més conscient de tot allò que necessita tan a nivell físic com emocional. Amant també de la naturalesa en estat pur, mar, rius, muntanyes…

En els darrers anys s’ha format com a Diestista Integrativa (enfoc holísitic) per l’escola IPFS Roger de Llúria a Barcelona.

Ha participat com a col·laboradora en cursos de cuina saludable i terapèutica impartits per Montse Vallory i David Olivé a diferents centres de Barcelona com Biospace i Centre de Salut Integrativa Roger de Llúria.

Va obtenir la titulació com a professora de Hatha Yoga reconegut per la Yoga Alliance 200h a l’escola Nada Yoga School de Rishikesh (Índia).

Formada també com a Terapeuta de Reiki sistema Usui (segon nivell) on ha participat com a voluntària a l’Associació de Vilassar de Dalt contra el càncer.

Ha realitzat altres formacions i monogràfics relacionats amb l’Oligoteràpia catalítica, la Dietètica Oriental i la Fitoteràpia.

Actualment s’està formant com a instructora de Kundalini Yoga en el centre Anandpur de Barcelona, reconegut per l’AEKY segons les ensenyançes del mestre Yogui Bhajan.

La Patricia ofereix assessorament nutricional personalitzat i imparteix classes de yoga a diferents centres del Maresme, com Yoga Maresme.