Martha Ruiz

Professora de Yoga

Des de petita m’he sentit plena estant en moviment, practicant diverses formes d’expressió com la dansa i el teatre físic, sempre en el cos, explorant la seva capacitat infinita, el seu llenguatge pur i honest, reconeixent-lo com a canal de connexió a llocs profunds del meu interior, del meu ésser autèntic.

Fa quinze anys vaig tenir el meu primer contacte amb el Ioga, però no va ser fins al 2013 quan vaig començar a aprofundir en aquest camí.

L’any 2019 em vaig certificar com a professora de Hatha, continuant amb una formació avançada de Hatha Vinyasa, Anatomia aplicada al Ioga, i la darrera en Vinyasa Elements, una metodologia inspirada en els elements com a base estructural de la pràctica i que comprèn el Ioga com a camí de la integració de les nostres polaritats.

A les meves classes fusiono la pràctica d’Asana, meditació, moviment i respiració conscient, així com principis de biomecànica i propiocepció com a eines bàsiques per transmetre l’experiència del Ioga.

Aprenent i desaprenent sempre, en constant cerca d’autoconeixement i d’eines que em permeten transmetre millor el que ha estat i el que és el meu camí. Em nodreixo en compartir la pràctica amb altres, agraeixo poder presenciar el contacte que fan amb elles mateixes amb el seu cos i amb la seva pròpia llum.