A Yoga Maresme t’oferim una gran varietat de teràpies i tractaments. D’entre aquests, et donem suport a l’hora de cuidar i gaudir la nutrició del cos físic. A continuació trobaràs informació dels següents serveis:

Alimentació conscient


Dietètica i Fitoteràpia


Alimentació conscient · Jordana Goldstein

Alimentació Conscient respon específicament a les teves necessitats de salut. Aprèn com la teva dieta pot afectar el teu estat de salut actual, a perdre pes naturalment, a guanyar energia, a comprendre els desitjos intensos de consumir certs aliments, a deixar les addiccions al menjar, a aconseguir patrons saludables, i a curar-te a tu mateix/a dels dolors, mals i malalties. 

Incorpora els cinc elements d’èter, aire, foc, aigua i terra, una dieta apropiada, exercici, tècniques de respiració, relaxació i altres mètodes per retornar-te a un estat d’equilibri. S’emfasitza la prevenció, el manteniment de la salut, un alt nivell de benestar i la longevitat. 

Aprendràs com els beneficis dels aliments biològics, lliures de químics, integrals i no processats, els aliments alcalins, els súper aliments, la combinació d’aliments, els sucs, els filtres d’aigua i els nutrients essencials no només milloren la salut en general, sinó que també poden millorar malalties cròniques com ara la fibromiàlgia, la síndrome de fatiga crònica, la depressió, els trastorns de les tiroides, l’insomni, les migranyes, l’artritis, les al·lèrgies i la psoriasi, entre d’altres. 

Mirarem el teu estat de salut actual, dieta, resistència mental i règim d’exercici, i desenvoluparem un programa personalitzat per potenciar les teves opcions de salut i millorar la teva qualitat de vida. A mesura que netegis el teu cos i la teva ment de totes les toxines negatives que prenem amb els aliments, aigua i aire, seràs capaç d’alinear-te millor amb la teva ànima i connectar amb l’Esperit. La salut, el benestar i el pes corporal normal arribaran de forma espontània, a mesura que comencis a alimentar-te en un nivell més energètic.

Preu:
90 min. 80€
Pack de 5 sessions de seguiment de 60min: 50€/sessió

Per a més informació i reserves d’Alimentació conscient contacta amb Jordana a través de whatsapp al telf. 663 802 555


Dietètica i Fitoteràpia · Romina Abigail

T’ofereixo una pausa per a revaluar, per ajudar-te a entendre una altra forma de salut, a través de la nutrició intuïtiva. Miraré d’aportar-te, amb humilitat, una idea més amorosa i realista del que significa cuidar de nosaltres mateixos i mantenir-nos saludables en tots els sentits. Prioritzarem l’amor i la compassió per un mateix i parlarem de salut sense interessos i del teu benestar emocional.

La nutrició és la ciència que estudia els nutrients que contenen els aliments i compren un conjunt de fenòmens que succeeixen després d’ingerir –digestió, absorció i assimilació a les cèl·lules. La naturopatia engloba una gran varietat de tècniques de medicina alternativa. L’objectiu principal és estimular la capacitat curativa innata del cos, i facilitar que els seus mecanismes d’equilibri trobin un bon estat de salut.

Preu:
75min. 55€

Per a més informació i reserves de Dietètica i Fitoteràpia contacta amb Romina al telf. 698 730 418