jordana jyoti yoga maresme

Mestra de Yoga i meditació, sanadora i mentora espiritual

La Jordana és originària d’Estats Units. Va estudiar dansa a la Universitat de New York Tisch School of the Arts; Sociologia a la University of Colorado, a Denver; i té un Postgrau en Tanatologia: Morir, mort i dol, per la University of Delaware. És llicenciada en Massatge Terapèutic per l’Estat de Nova York.

És experta en Polaritat Aplicada; ha estudiat Teràpia Crani-Sacral i té el nivell Màster de Reiki.

També és Diplomada en Nutrició Vegetariana Aplicada per l’Alive Academy of Natural Healing, Canadà.

Va rebre la seva certificació com a mestra de Yoga a l’Ashram de Sivananda Yoga Vedanta Dhanwantari, a Neyyar Dam, Kerala, Índia.

Va ser la cofundadora de la Fundació Lotus Blau de Mataró i Barcelona, centre pioner a Mataró i Maresme.

S’ha dedicat al treball corporal, l’ensenyament de Yoga i meditació, i consultes nutricionals des de 1999, i ha organitzat retirs personalitzats per a les persones que pateixen dolor i malalties cròniques. És una Empath que ha experimentat Emergències Espirituals, i ara dona suport a persones amb aquestes característiques i en crisis d’Emergència Espiritual.

Va desenvolupar el Vibra Empowerment Program, un programa de transformació que ens dona el poder per elevar la nostra vibració, viure amb la consciència i connectar amb l’Univers. Dins aquest marc, va crear el Vibra Hatha Yoga, que ha evolucionat en Akasha Yoga, i que fusiona Hatha Yoga i el Kundalini Yoga per apujar la nostra vibració, connectar amb nosaltres mateixos i sanar-nos.

La Jordana va ser ballarina professional a Nova York i Chicago durant la seva joventut, fins que es va posar malalta. Aleshores la seva vida va arribar a un punt d’inflexió: una crida a seguir el seu camí vital d’autodescobriment. Va patir els efectes secundaris físics, mentals i emocionals de tenir una malaltia, fet que la va motivar a investigar apassionadament, en un camí d’autoconeixement i sanació, teràpies naturals alternatives com a mitjà per curar-se a si mateixa de forma natural sense l’ús de medicació. El seu objectiu final era el benestar. Això la va portar a estudiar Yoga amb Sharon Gannon, David Life, Dharma Mittra, Rodney Yee i al Centre de Ioga Sivananda Vedanta. Va estudiar sanació energètica amb Diana Kalfayan i Jacques Tombazian, i va practicar zazen amb el Rvd. Jiun Seido Ewa Tarasewicz i el Rvd. Banzan Katsudo Jurek Szczepkowski, antics monjos residents del monestir Rinzai Dai Bosatsu Zendo Kongo-ji.

És a través de la combinació de Yoga, meditació, nutrició i, sobretot, a través de l’alineació de sí mateixa amb l’Esperit, que la Jordana ha après i encara avui està aprenent qui és i per què és aquí. Creu fermament que aquesta és la forma en què finalment va ser capaç de curar-se de dues malalties “incurables” segons la medicina convencional, i de trobar la veritable pau i alegria en la seva vida. I per aquesta raó, ha dedicat i dedica els seus serveis als altres, mitjançant l’aplicació de les seves experiències vitals, per ajudar-los al llarg de les seves trajectòries úniques de curació i autorealització.

Idiomes: anglès, català, castellà