Professor de Rocket Yoga i coach

Nascut a Barcelona, i ciutadà del món. Professor de yoga, coach i amant de la vida.
La pràctica habitual de yoga va arribar a la meva vida fa uns 5 anys. Tot va començar per la necessitat d’estirar el cos i treballar la meva ment, molt “aire” en aquell moment, i un cos molt rígid per la intensa activitat física que duia aquells dies. 

Vaig començar a casa, amb una app i de seguida vaig veure els beneficis a nivells físics (elasticitat, propiocepció, equilibri, força, etc) però sobretot a nivell mental (més calma, més conscient de l’exigència, més concentració, etc). 

Al cap dels mesos vaig començar a anar a clases de yoga, de Rocket yoga. M’encantava fer la pràctica amb altra gent però em faltava un punt d’independència. Allà vaig conèixer i començar a practicar Ashtanga. Aprenent la serie a la sala i fent autopràctica a casa. 

Al cap d’uny any aproximadament vaig tenir un flash de mi donant classes i va ser una sensació que no oblidaré mai. Als pocs mesos estava volant a Rishikesh, Índia, per formar-me com a professor vivint “l’experiència Ashram”. La meva estada a Índia va ser molt transformadora però al tornar a casa, al cap dels mesos vaig sentir que no era encara el moment de dedicar-m’hi professionalment.

Vaig seguir practicant a casa, aprenent la pràctica i de mi mateix, llegint, investigant. Pràctica, pràctica, pràctica. 

No va ser fins a l’arribada de la primavera del 2021 que vaig sentir que era el moment. Volia esdevenir un profesor y coach en plena dedicació. 

Així que vaig deixar (agraïnt) els 8 anys d’experiència en el món de l’enginyeria industrial, per passar a servir al món des del yoga i el coaching.

El yoga m’ha donat tant que m’omple de satisfacció poder oferir-lo. Per a mi, la pràctica d’asana és la porta a unx mateixx des de la consciència corporal. La respiració com a pont entre cos i ment.
Equilibri, compassió, escolta, cura. Tot això i més està a les nostres mans si ens comprometem amb cuidar(nos).

Feliç de sumar a un projecte com Yoga Maresme i amb molta il·lusió d’aprendre i compartir.

Om