susana moreno yoga maresme

Professora de Yoga a sala i platja

La Susana va començar a practicar ioga l’any 2005. Al principi de manera irregular, però mica en mica ho va anar introduint a la seva vida, fins a convertir-se en una pràctica imprescindible per trobar el seu equilibri.

S’ha format entre Índia i Barcelona, realitzant cursos de professora de Hatha-yoga, Hatha-vinyasa yoga i Yoga terapèutic. Entre d’altres seminaris i tallers de temes més específics, també s’ha format com a professional del massatge tailandès.

Ha impartit classes des de l’any 2014 a diferents centres, a més d’organitzar retirs i implicar-se amb projectes relacionats amb el ioga i la salut.

«La primera vegada que vaig experimentar una classe de ioga va ser tot un descobriment. Em vaig adonar que tenia la capacitat d’entrar en el meu cos, de sentir-me com mai, d’escoltar-me, i així vaig començar aquest camí d’autoconeixement.
El meu primer pensament després d’aquesta classe va ser que tant de bo tothom tingués l’oportunitat de sentir allò que jo estava sentint.
Per a mi el yoga es una pràctica molt poderosa, capaç de transformar la forma com veiem la vida i viure d’una manera mes calmada, assossegada, contemplativa, gaudint de cada moment i de cada respiració independentment de com siguin les circumstàncies exteriors».