Romina Abigail

Terapeuta, dietista i col·laboradora del centre

Em dic Romina Abigail Boni, tinc 24 anys, sóc de nacionalitat Argentina i porto 14 anys a Mataró.

Em vaig formar com a tècnica en Farmàcia i Parafarmàcia al centre Alexandre Satorres i vaig cursar també un Cicle formatiu de Grau Mig d’Educació infantil al centre Puig i Cadafalch.

Romina Abigail Yoga

Des de petita vaig ser molt sensorial, independent i amb molta força per ajudar als demés. Sentia amor incondicional pels animals, les persones pero sobretot envers la terra. Tot aquest amor va ser inculcat per la meva àvia, ella va ser la meva llum a seguir, però no vaig valorar els seus consells fins arribar a la adolescència.

El ioga va arribar en aquest moment de la meva vida, en plena eufòria hormonal, encara que li posava ganes, no trobava l’espai en la meva ment per la pràctica, ni tampoc el concepte. Va ser més endavant on va tornar aparèixer, al 2019 em vaig apuntar com alumna a Yoga Maresme i podria dir amb el cor a la mà que em va canviar la vida en tots els aspectes. Emocional, mental, físicament i sobretot al meu interior. Les meves pràctiques no són constants però a l’esterilla em trobo amb aquella llum de la meva àvia guiant-me sempre.

És per això que vaig decidir estudiar Dietètica enfocada al naturisme, fitoterapia com acompanyament terapèutic natural i complements naturals al centre Cim Formació a Barcelona.

També sóc Reflexòloga podal, terapeuta en moxibustió i ventosaterapia, formada a Cim Formació.

Feliç dels meus coneixements i poder acompanyar als meus pacients a una vida més plena, conscient, integral i natural posible.

Gràcies al centre per la confiança dipositada en mi.

Més informació sobre els serveis que ofereixo aquí.