Marta Melendreras Yoga Maresme

Alumna i col·laboradora del centre

Marta Melendreras es dedica des de fa tres anys a l’acompanyament individual de persones en els seus processos i camins de vida.

Mestre d’educació infantil i primària amb més de 16 anys d’experiència dins les aules i en el món del lleure. Aquest fet li ha aportat, entre altres moltes coses, la observació i connexió amb la part emocional dels infants i les seves necessitats.

La seva sensibilitat i escolta interna la van anar guiant paral·lelament cap al seu camí de vida, vinculat amb l’espiritualitat i amb aquesta connexió emocional amb els altres.

Arrel de la pèrdua de la seva mare és quan inicia un camí profund de sanació i, a partir d’aquí, comença a descobrir altres capacitats que d’alguna forma més o menys conscient sempre l’han acompanyat.

Formada en Reiki nivell I, canalització, xamanisme ancestral, registres akàshics, intervenció energètica en psicoteràpia, Mujer consciente i Mujer guía.

Tanmateix, ha acompanyat a diferents grups en la seva formació per aprendre a canalitzar, amb la meva mestra de xamanisme, Maria Mercè Carbonell, de Luz y Conciencia.

El seu bagatge personal i professional, junt amb la integració d’aquestes formacions i la connexió des del cor guien l’acompanyament en els processos interns  de persones que senten el desig d’alliberar càrregues emocionals, de prendre consciència, sanar patrons i empoderar-se.

Actualment realitza sessions de canalització i sessions de sanació individuals, online i presencial, a Yoga Maresme, incorporant els coneixements anteriorment esmentats. T’acompanya des d’un lloc segur i de confiança basant-se en l’escolta, la canalització i l’ús d’eines energètiques adaptades a tu.

Els beneficis de rebre aquest acompanyament són, prendre part activa dels teus processos i despertar en tu la consciència per sanar. D’aquesta manera podràs respectar i integrar les teves vivències personals, connectar amb la teva essència, honrant i potenciant les teves capacitats.

Des de la pròpia experiència d’haver transitat i sanat aspectes personals de la seva vida et pot guiar si desitges recuperar la confiança, tornar a tu mateixa/mateix, o si sents que en algún aspecte de la teva vida et sents estancada/estancat, o si creus que es repeteixen certs patrons en les relacions.

A més, la Marta facilita tallers grupals. Espais creatius i sanadors. A través d’aquests guia incorporant eines energètiques per sanar i per a que puguis observar i explorar des d’un altre lloc qui ets i què hi ha dins teu.

Un espai per gaudir, canalitzat, cuidat amb amor i llum per a que et sentis còmode i segur.

D’altra banda, col.labora de forma activa amb el projecte de Yoga Maresme, tant a la botiga, de forma presencial, com en les xarxes socials i la gestió dels lloguers de sala.