A Yoga Maresme trobaràs classes amb una gran varietat d’estils, per a totes les edats i condicions.

A més, pots assistir presencialment o a través de zoom. Prova una classe gratuita i troba allò que et faci més bé!

classes yoga maresme

Akasha Yoga

Akasha Yoga fusiona els principis de Hatha Yoga i Kundalini Yoga. Combina pranayama (exercicis de respiració), asanes (postures), mantres (cants sagrats), meditació, relaxació i filosofia Akasha.

Les classes inclouen postures d’equilibri, força i flexibilitat, amb èmfasis en les bandhas de Yoga per tonificar la teva força de base i per controlar la teva pròpia energia curativa. Al llarg de la sessió, la filosofia Akasha ensenya a prendre consciència i a acceptar amb amor, gratitud i generositat. També ens ajuda a viure en el present, assumint responsabilitats, buscant alegria, connectant amb l’esperit, i homenatjant els cinc elements (èter, aire, foc, aigua i terra) que es troben tant dins nostre com en el món que ens envolta.

Akasha Yoga ajuda a aconseguir una actitud positiva, superar pors i cultivar la disciplina; no només a classe sinó també a la nostra vida diària. Alleuja l’estrès, l’ansietat, l’insomni, les afeccions cardíaques, els problemes respiratoris, la depressió i molts altres mals que podem patir. Amb la pràctica d’Akasha Yoga, augmentaràs la teva vibració, connectaràs amb tu mateix/a i sanaràs.

meditació kundalini classes yoga maresme

Kundalini Yoga

Kundalini Yoga és el Yoga de la consciència, el més antic, i el que comprèn de forma íntegra totes les branques d’aquesta disciplina. Treballa Pranayamas i Kriyas, que consten d’una sèrie d’asanes, mantres, relaxació i meditacions.

És dinàmic, vital, capaç de provocar una profunda transformació tan interior com exterior, treballant i alineant els Chakras principals. Es tracta d’una antiga tecnologia dissenyada per expandir la nostra consciència, que determinales nostres capacitats i decisions. A mesura que l’expandim, som capaços de sobrepassar els nostres límits conscients, ens ajuda a prendre decisions amb més valentia i tenim l’energia per crear vides esplèndides i emocionants. Així doncs, el Kundalini Yoga ens porta a accedir al nostre potencial infinit, a poder ser més creatius, perquè dins de cada ment humana hi ha la realitat de tot l’infinit.

Amb la pràctica desfem els nostres aferraments, se’ns dona a conèixer allò desconegut i s’expandeix la nostra percepció de la realitat, fet que ens dona força per eliminar els nostres hàbits no saludables i substituir-los per hàbits saludables. El Kundalini Yoga cura les nostres ferides amb el poder de l’amor, i ens dona el reconeixement de que som complets i íntegres.

classe alumnes Yoga Maresme

Yoga Suau

El Yoga suau és una poderosa eina per la curació en la que es combinen petites meditacions i exercicis de respiració conjuntament amb estiraments suaus de Hatha Yoga.

Si et falta energia, tens la regla, pateixes alguna dolència o simplement vols fer una classe de yoga relaxant, prova les classes de Yoga Restauratiu o suau.

Aquest tipus de yoga ens ajuda a relaxar el cos i la ment, elevant la vibració i la consciència. Promou la pau interna i els pensaments positius i tanmateix alleuja el dolor, la tensió, l’ansietat i l’estrés. Pot també millorar dificultats de concentració o aprenentatge, desordres psicològics, insomni, addiccions i malalties cròniques.

kids nens Yoga Maresme

Yoga Peques

Yoga Peques és una forma divertida pels nens d’experimentar els beneficis del Yoga mentre es diverteixen i es relaxen.

Són classes on, a través de la música, l’expressió corporal, jocs i tècniques de relaxació els vostres petits podran:

  • Millorar la flexibilitat, la força i l’equilibri
  • Alleujar l’estrès, relaxar-se i canalitzar l’energia
  • Augmentar la concentració i la disciplina
  • Desenvolupar habilitats socials i comunicatives
  • Aprendre a compartir des del cor
  • Obrir la intuïció i connectar amb el món energètic
  • Superar les pors i apujar l’autoestima
  • Abraçar el seu jo autèntic des de petits, això els donarà avantatge i una base sòlida pels reptes que suposa créixer en el món accelerat d’avui en dia

meditació platja Yoga Maresme

Meditació Restaurativa

Les classes de meditació a Yoga Maresme incorporen tècniques de Kundalini, Zen, Vipassana, tradicions del Yoga i pràctiques esotèriques. La disciplina i constància ens porten a observar el nostre món interior sense judicis, a acceptar qui som, a aprendre a deixar a anar, a connectar i transformar la nostra realitat.

La meditació és una manera d’aclarir la ment per tal que ens puguem obrir a nous paradigmes i formes de veure la realitat. També ajuda a alleujar l’estrès, l’ansietat, la depressió, el dolor i les malalties. Tanmateix, ens connecta amb la nostra intuïció, creativitat, alegria, pau interior i l’Esperit.

Podem practicar la meditació amb Kundalini Kriyas, mantres, en silenci, caminant, o també amb moviments repetitius o pràctiques per concentrar la ment en un punt. Així, podem aturar-nos i convertir-nos en testimonis de l’activitat de la ment. D’aquesta manera aprenem que no som la nostra ment sinó que som molt més que els nostres pensaments. Prenent consciència d’això podem controlar els nostres pensaments i l’ego, conduint el nostre cos amb molta més eficiència.

Per més informació, consulti el horari.