Chiara Piazza

Terapeuta Gestalt

Nascuda a Barcelona, d’arrels catalanes i Italianes, vaig començar el meu procés d’autoconeixement i sanació conscient fa quatre anys.

Formada com a Terapeuta Gestalt, absolutament compromesa amb el meu creixement personal i en constant aprenentatge de noves eines d’integració emocional com l’ús de la respiració conscient, la mirada sistèmica i l’abordatge de la teràpia des d’una perspectiva de camp.

He experimentat una metamorfosis radical en la meva vida interna i externa que avui em permet acompanyar-te a transitar els moments de canvi, les incerteses i el dolor amb una mirada compassiva i amorosa.

Si estàs passant per un moment difícil i et sents estancada en algun àmbit de la teva vida. Si estàs vivint una pèrdua, si tens problemes en les teves relacions de parella, laborals o familiars o si tens ganes d’ampliar el teu autoconeixement i emprendre un viatge de creixement personal:

T’ofereixo un espai d’escolta respectuosa i sense judici on poder expressar i entendre les teves emocions, qüestionar les teves creences i alliberar-te de les auto-limitacions.

T’animo a adquirir claredat sobre la teva realitat interna i circumstancial per poder prendre decisions beneficioses per a la teva vida.

T’acompanyo a aprendre a augmentar la teva escolta interna, desactivant el pilot automàtic i donant espai a la teva creativitat.

Tots necessitem ser acompanyats en alguns trams de les nostres vides per reconnectar amb la nostra essència i la nostra mestra interior. T’animes a redescobrir-te a través del llenguatge de l’amor?
Estaré encantada d’acompanyar-te.

Ofereixo sessions individuals i de parella. Presencials i on-line.