Professora de Yoga, astròloga

Sóc Andrea, professora de ioga, astròloga i mare.

Des que em vaig diplomar en Empresarials al Tecnocampus de Mataró, he treballat en departaments financers de vàries empreses convencionals, fins que vaig començar a involucrar-me en moviments socials que aposten per l’economia social i el cooperativisme. La meva darrera feina com a responsable comptable ha estat a la cooperativa Opcions de Consum Responsable.

A partir d’aquest moment, deixo enrere tota la burocràcia i la feina d’oficina per dedicar-me a temps complet a ser mare, a l’estudi i a la pràctica del yoga i la formació constant en astrologia psicològica. La meva transformació personal va començar al 2016, en moment d’incertesa vital i arrel de la necessitat de connectar amb la meva veu interna, vaig decidir participar en el primer Programa Intensiu Vibra Empowerment de Jordana Godstein. Aquest programa oferia diverses eines per l’autoconeixemt i la sanació. Des de llavors, he anat formant-me en diversos àmbits:

  • 2017 Diploma d’Especialització en Formació Integral Holística per a la Transformació Social Sostenible a la Universitat de Girona
  • 2017 Ciencia Esotèrica amb Antonio Lobato (Nivell 1 i 2)
  • 2019 Primera Iniciació Kriya Yoga de Babaji amb Mirabai
  • 2018 Postgrau en Gestió de Cooperatives i Empreses d’Economia Social
  • 2019 – 2024 Formació d’Astrologia Psicològica a l’Aula Astrològica de Catalunya

Després de ser mare al 2021, vaig decidir invertir en mi i en allò que em fa feliç. Per això vaig decidir fer una formació de 200 hores del mètode Ashtanga Vinyasa Yoga amb Santiago Pinto de Sarrià Yoga Barcelona. Ell és alumne de John Scott una autoritat del yoga i amb qui he tingut la sort de practicar.

M’apassiona la lectura d’escriptures antigues “Shastras”, practicar yoga, estudiar astrologia i estar en família a la natura.

Actualment Imparteixo classes de Yin Yoga, Ashtanga i altres estils a Yoga Maresme. Comparteixo el yoga i tot allò que m’apassiona al Maresme i al Vallès.