anais sansalonni psicologa yoga maresme

Psicòloga i professora de Yoga

L’Anaïs és psicòloga de professió i vocació. Especialitzada en psicoteràpia holística i integrativa, ha estudiat diferents orientacions terapèutiques que la guien com a eines per acompanyar a les persones en els seus processos vitals i de creixement personal.

És graduada en Psicologia per la Universitat de Barcelona, té màster en psicoteràpia cognitiu-social i postgraus en teràpia constructivista, processos terapèutics i desenvolupament transpersonal. A més compta amb diferents cursos i especialitzacions, estant en constant aprenentatge i millora.

Més enllà de títols i etiquetes, considera que el veritable creixement és molt més experiencial, subtil i multidimensional (cos-cor-ment-esperit).

Des de l’adolescència s’interessa per la filosofia, el budisme, la meditació i el yoga.
Al voltant dels 20, comença la seva pràctica de yoga i forma part d’una Sangha Budista on comparteix espais de meditació i reflexió.
Allà inicia un viatge d’anades i tornades fins als últims 5 anys, moment en el qual el yoga s’articula com la seva manera de fer, entendre i estar al món.
Es forma com a professora de yoga a l’Índia on aprèn hatha, vinyasa, ashtanga i ayurveda. Més endavant, continua la seva formació en yoga especialitzat en salut mental, trauma i col·lectius vulnerables a la Fundació Radika de Barcelona.

Actualment, acompanya a persones en el seu creixement personal a connectar amb la seva essència, gestionant i comprenent les seves emocions, deslliurant-se de patrons i pilots automàtics i guanyant consciència i autonomia a través de la teràpia integrativa i el treball amb el cos.

La trobareu facilitant classes de Yin Yoga i de Hatha-Vinyasa amb elements d’ayurveda i teràpia corporal, i a la seva consulta en línia i presencial dins de l’espai de Yoga Maresme.